Få en bedre privatøkonomi ved bruk av en app

Det er ikke alltid like enkelt å holde orden på privatøkonomien. I den senere tid har stadig flere aktører utviklet apper som blant annet kan brukes til både budsjett og innkjøp. Det er enkelt å laste ned en app på mobilen. De fleste av økonomi-appene er også gratis å bruke for deg som ønsker bedre økonomisk kontroll.

Du velger selv om du ønsker å bruke appen til budsjettstyring, innkjøp, betaling eller andre økonomiske formål. Du kan også bruke en app i forbindelse med sparing og investeringer. Det har blitt lansert flere praktiske apper i den senere tid. Det er derfor mange økonomiske apper å velge mellom i dag.

Stadig flere aktører lanserer apper

Allerede i 1957 ble den første musikk-appen lansert, til glede for musikkelskere over hele verden. I den senere tid har stadig flere apper blitt lansert i forbindelse med tankesport, som sjakk på sider som Chess.com. Dette har ført til at både spill og underholdning har blitt tilgjengelig på mobilen i større grad.

Siden den første appen ble lansert, har utallige apper blitt tilgjengelig for folk flest. Du kan derfor velge blant utallige apper som enkelt kan lastes ned på mobilen. De første appene er tilrettelagt for at du skal kunne registrere en konto og logge inn direkte via mobilen din. Deretter kan du benytte deg av de tjenestene som tilbys.

Last ned en budsjett-app på mobilen

Det er ikke alltid like enkelt å holde styr på både inntekter og utgifter. Mange velger derfor å lage et budsjett. Dette gjøres enkelt ved å skrive ned samtlige utgifter og inntekter på en oversiktlig måte. Deretter summerer du utgiftsposten og inntektsposten hver for seg. De totale utgiftene trekkes fra den totale inntekten.

Hvis du er usikker på hvordan du skal lage budsjett kan du be en økonomisk rådgiver om hjelp. Du kan også forsøke å laste ned en budsjett-app som raskt bistår deg med å lage budsjettet. Enkelte banker tilbyr budsjettstyring i en bank-app. Du kan også laste ned budsjett-apper som You Need A Budget og My Budget.

Sett av penger til sparing ved bruk av app

Det er alltid en fordel å ha nok penger til sparing. Sparepengene kan bli brukt til både fornøyelser og uforutsette utgifter. Du kan også spare langsiktig til kjøp av bolig og lignende. Dette kan du gjøre ved å spare direkte i en sparekonto eller BSU-konto. Mange velger også å spare i fond, investere i aksjer eller kryptovaluta.

DNB tilbyr en spare-app som enkelt lastes ned på mobilen din. Spare-appen gir full oversikt over hvor mye du sparer. Du kan sette egne sparemål som bidrar til at du klarer å spare mer. Det er også mulig å både selge og kjøpe aksjer via mobilen. Du kan også forsøke spare-apper som Spiff, Spare og Smartspar.

Få en oversikt over tilbud og kampanjer

Det er en fordel å ha oversikt over aktuelle tilbud og kampanjer i dagligvarebutikken. Du kan spare mye på å kjøpe inn dagligvarer som er på tilbud. Oversikten over hva som er på tilbud finner du gjerne i tilbudsavisen eller på internett. For å gjøre det enklere for deg har det blitt utviklet en rekke tilbudsapper.

Du bør derfor se nærmere på tilbudsappen Mattilbud, som hjelper deg med å finne dagligvarer på tilbud. Appen Prisjakt hjelper deg med å sammenligne priser mens du er i butikken. De fleste appene kan lastes ned på både Android og iOS. Etter at du har lastet ned en app, følger du instruksene som vises på mobilskjermen.

Mobil app

Last ned en praktisk økonomi-app

I dag kan du velge blant mange praktiske økonomi-apper. Det lanseres stadig flere apper som er utviklet for bruk i forbindelse med økonomi. Det finnes derfor mange muligheter for deg som liker å styre økonomien via mobilen. Det eneste du trenger å gjøre er å laste ned den appen du ønsker å bruke.

Ved å bruke en app får du raskt tilgang til tjenestene som tilbys. Selv når du er på farten kan du overføre penger via en mobil-bankapp. Du kan også holde oversikten over forbruket ditt mens du er i butikken. Du velger selv hvilke apper som passer for deg. Når du bruker en økonomi-app får du derfor tilgang til mange fordeler.