Link Mobility – ledende på mobilkommunikasjon og CPaaS

Link Mobility er et selskap som har vært ordentlig i vinden de siste årene.

De jobber med utvikling av mobile løsninger som skal brukes i forbindelse med kommunikasjon både mellom bedrift og kunde, men som også gjør det enklere for brukere å navigere rundt på en plattform.

La oss bli litt bedre kjent med Link Mobility!

Hva er Link Mobility?

Dette er et selskap som ble etablert den 19. desember 2001. Deres mål er å gjøre SMS og kommunikasjon så enkelt som overhodet mulig gjennom ulike mobile løsninger.

Link Mobility er en av Europas ledende leverandører av mobilkommunikasjon og CPaaS-løsninger. I deres kundegruppe finner vi store bedrifter som Jysk og Tuborg. På globalt nivå har de rundt 33 000 klienter.

De tilbyr et bredt spekter av produkter av mobile løsninger som skal skape verdifull digital konvergens mellom bedrifter og kunder, samt plattformer og brukere. Selskapet tror at personlige meldinger er det viktigste verktøyet for all dialog mellom bedrift og kunde, og det er det de jobber for å fremme.

elskapet ble børsnotert i 2013 gjennom markedsplassen Oslo Axess. De søkte imidlertid om en fullstendig børsnotering hos Oslo Børs i 2016 – og det fikk de. Det var også dette året at Link Mobility fusjonerte med selskapene Linus AS og PSWinCom AS.

Selskapets kjerneverdier

Link Mobility er et selskap som bygger på tre kjerneverdier, og selskapets kjerneverdier er følgende: United, Dedicated og Enthusiastic.

Det jobber 449 mennesker i selskapet som er enig i at dette er viktig, og sammen jobber de for å nå målene sine. Det er en bedrift i vekst!

Link Mobility har over 24 kontorer i 17 ulike land, men selskapets hovedkontor ligger i Oslo.

Link Mobility sin børsreise

Dette avsnittet har vi valgt å kalle «Link Mobility sin børsreise» rett og slett fordi Link Mobility har vært børsnotert en rekke ganger. Og dette er noe vi skal dykke litt dypere i nedenfor.

Link Mobility har vært børsnotert hele tre ganger – på litt forskjellige børser. Den første gangen var i 2013 på Oslo Axess. Tre år senere, i 2016, mottok de en fullstendig børsnotering gjennom Oslo Børs.

Deretter skulle det gå noen år før Link Mobility ble børsnotert igjen. Dette skjedde først i 2020, i kjølvannet av at Link Mobility hadde kjøpt opp WebSMS for 546 millioner kroner. Det var en viktig del for å kunne utvide businessen sin på internasjonalt nivå.

Link Mobility ble altså børsnotert på nytt i siste halvdel av 2020. Selskapet mottok børsnoteringen i oktober 2020, nærmere bestemt den 21. oktober 2020.

Link Mobility aksjer

I 2019 hadde Link Mobility en markedsverdi på rundt 1,9 milliarder kroner. I skrivende stund er stykkprisen per aksje 10,63 kroner.

Hvis du vil være med på Link Mobility sin reise, så kan du det gjennom å skaffe deg Link Mobility aksjer. Faktisk er dette noe du blir oppfordret til å gjøre av arbeiderne i Link Mobility selv. «Bli med på vår reise» står det på deres nettside. De omtaler seg selv som en egen familie som har plass til flere.

Dette er naturligvis en henvisning til at man kan søke på en jobb i selskapet. Med det sagt, så er det ingen ledige stillinger på nåværende tidspunkt. Men det er ikke den eneste måten å bli en del av Link Mobility-familien på. Du kan som nevnt også kjøpe deg aksjer i selskapet.

Ved å kjøpe deg aksjer i Link Mobility så får du en viss innflytelse i selskapet og hvordan det driftes. Høres du det høres spennende ut? Da er det bare å begynne å gjøre research av Link Mobility. Det – å gjøre research – er noe alle bør gjøre, før man hopper i noe med begge beina.

Er Link Mobility aksjer en god investering?

Det er ikke uvanlig at folk lurer på hvor vidt aksjeinvestering er en god investering. Sånn sett er Link Mobility intet unntak – her er det mange som lurer på akkurat dette. Er Link Mobility aksjer en god investering? Det skal vi forsøke å finne ut av nedenfor!

Som nevnt ligger prisen per aksje for Link Mobility aksjer i skrivende stund på 10,63 kroner. Det betyr at det er relativt billig å investere i Link Mobility aksjer, men det betyr ikke nødvendigvis at det er noe man bør gjøre. Du kan også se nærmere på Adenvinta aksjer og sammenligne veksten.

Link Mobility er et selskap som ble etablert i 2001, og de har holdt det gående siden. Det er nesten 25 år siden oppstart, så det i seg selv er ganske imponerende. Det er med det ikke sagt at selskapet alltid har gjort det like bra med tanke på drift. Link Mobility har uten tvil gjort det bra, men aksjekursen for Link Mobility aksjer er volatil og det vipper opp og ned.

Med det sagt, så er det ikke bare aksjenes volatilitet som spiller en viktig rolle her. Det er en rekke andre faktorer man også er nødt til å ta stilling til. På grunn av det kan det være litt vanskelig å si hvor vidt det er en god idé å investere i Link Mobility aksjer. Med det sagt, så er det ingen tvil om at Link Mobility har en god forretningsidé som de bør jobbe videre med!

Slik kjøper man Link Mobility aksjer

Synes du at Link Mobility har en interessant forretningsidé? Det er vi helt enige i! Da kan det godt hende at du vurderer å kjøpe Link Mobility aksjer.

Å kjøpe Link Mobility aksjer er like enkelt som å kjøpe hvilken som helst andre typer aksjer. Det kan man enkelt gjøre gjennom en handelsplattform. Med det sagt, så finnes det mange forskjellige handelsplattformer der ute. Det bør du uten tvil tenke over – for du bør alltid velge en handelsplattform som passer for deg.

Etter at du har funnet en handelsplattform som passer deg, så er det bare å opprette en bruker og verifisere den. Når det er gjort, så må du bare gjøre et innskudd til kontoen din, noe som betyr å sette inn penger på kontoen din. Disse pengene går siden til å investere i Link Mobility aksjer, som du er klar til å gjøre nå!