Hvor kan jeg kjøpe bitcoin i Norge?

Er du en av de mange som ønsket at de hadde vist mer interesse for Bitcoin da den kom ut? Da er du ikke den eneste! Bitcoin har fått enormt mediedekning de siste årene på grunn av den store økningen i verdi den har hatt, en verdi som mange mener vil fortsette å klatre og nå nye milepæl.

Ja, Bitcoin har til tider vært litt som en jojo, opp og ned. Men de siste 6 månedene har pilen nærmest pekt kun en vei, og det er oppover. Det er ikke tvil om at Bitcoin har fått vind i seilene, men det er ikke for sent å kaste seg på denne bølgen slik som tusenvis av andre nordmenn har gjort. Muligheten til å tjene stort er tilstede med tilstrekkelig nok midler til investering. Men, det kan også gå den andre veien også om man ikke er forsiktig nok, eller ikke følger med på utviklingen.

Det er mange forskjellige kryptobørser man kan benytte seg av for å drive med kjøp og salg av Bitcoin. En av de største kryptobørsene som er tilgjengelig i Norge er blant annet eToro og Binance.

3 viktige ting før kjøp av Bitcoin

  1. Ikke Invester mer enn man har råd til å tape

Krypto er mer risikofylt enn mange andre investeringer. Ingenting er garantert annet enn volatilitet. Dessuten er det uregulert i de fleste tilfeller. Prisene på krypto svinger vilt fra minutt til minutt.

Risiko varierer i grad. Bitcoin, den opprinnelige kryptovalutaen, har eksistert i mer enn et tiår, og det er betydelig mindre sannsynlighet for å forsvinne enn de fleste andre kryptovalutaene. Men det er heller ikke risikofritt.

  1. Grundig research

Før du investerer en betydelig sum penger i en digital valuta, invester endel timer på å undersøke teknologien slik at du forstår verdiforslaget og risikoene.

Les alt du finner om emnet. Lytt til podcaster. Lån bøker fra biblioteket, ikke bare om digital valuta, men relaterte felt som spillteori og økonomi.

Har du sett på de siste trendene for hvordan Bitcoin har utviklet seg? Du må forstå at research er kritisk før du bestemmer deg for å kjøpe Bitcoin. Til syvende og sist er det en kryptovaluta, så det første du trenger å gjøre er å undersøke potensielle kunder og hvordan kryptovalutaer har utviklet seg de siste årene. Det er viktig at du undersøker de forskjellige kryptovalutaene som er i omløp.

  1. Finne riktig børsKryptovaluta som Bitcoin er generelt tilgjengelig hos en rekke forskjellige kryptobørser. Det er viktig å finne en anerkjent og pålitelig kryptobørs hvor du kan handle på. Ideelt sett, når det gjelder å investere i krypto, er det mange forskjellige børser hvor du kan kjøpe det. Når du skal veksle fiat-valutaen din med krypto, må du sørge for at du får en god kurs også.