Hvordan tjene penger på betting på sport

Det er millioner av sportsfans over hele verden som ser på spill og sannsynligvis tenker for seg selv «betting på sport må være enkelt.» Men det er ikke tilfelle. Du må slå 52,4% av innsatsene dine for å bryte jevnt. De mest vellykkede «ekspertene» får generelt mindre enn 60% av innsatsene sine riktig. Alle, uansett hvem de er, vil også miste blandet.

Det er ingen måte å 100% garantere suksess når du satser på sport. Men det er absolutt måter du kan optimalisere sjansene dine for suksess. I denne artikkelen forklarer vi en rekke forskjellige strategier for å øke sjansene dine for å tjene penger på sport.

Kvalitet fremfor kvantitet

Mange spillere vil satse en form for innsats, enten det er mot spredningen eller på summen av hver kamp hver uke. Husk at jo flere innsatser du gjør, jo mer penger vil du tape. Undersøk spillene du er interessert i å tippe på og prioriter de du føler deg mest trygg på.

Unngå store kombinasjonsspill

Kombinasjonsspill er fristende for spillere på grunn av de potensielt store utbetalingene. En typisk kombinasjonsinnsats med to lag utbetaler omtrent 2,6:1 i odds. Hvis du var heldig nok til å slå en kombinasjonskamp med åtte lag, kunne de stått for å vinne 150 ganger sin opprinnelige innsats.

Hvis du skal satse kombinasjonsspill, hold deg til to eller tre kamper. Du vil ikke vinne 150 ganger pengene dine, men du vil ha en mye bedre sjanse til å returnere en anstendig utbetaling enn å miste den opprinnelige innsatsen helt.

Tipping mot publikum

Erfarne spillere har alle hørt en viss variasjon av uttrykket «Huset vinner alltid.» Det sitater som disse antyder er at spill av noe slag, inkludert sports betting, ofte resulterer i at spilleren mister pengene sine.

For at en sportsbok skal ta en stor hit, trenger de en stor sum penger for å bli satset på den ene siden av et spill og gjøre den siden til høyre. Hvis det skjedde, ville sportsbøkene utbetale mer penger enn de samlet inn fra tapende spill. Dette får oddsmakerne til å justere oddsen av frykt for sårbarhet.

Gå for de beste oddsene

Mange spillere har en «go-to» sportsbok som de er komfortable med å bruke. De samme menneskene er kanskje ikke klar over at andre sportsbøker kan ha bedre linjer på spill de satser på. Med hvor trygt sports betting er, er det ingen skade i å åpne kontoer på flere steder. Hvis du gjør det, vil du ha luksusen av å sammenligne oddsene på flere steder og sette deg i en posisjon til å dra nytte av de beste oddsen hver gang.

Dra nytte av live betting

Selv om tipping før spillet er mer vanlig, kan tipping i spillet ofte være mer lukrativt. Live betting beregnes oftere av sports betting ved hjelp av algoritmer. Dermed er «flyten av spillet» ikke inkludert så mye som man kanskje tror.

Gjør din forskning

Det sier seg selv, jo mer tid bruker du på å gjøre forskningen før du investerer, jo mer sannsynlig er det at de lykkes. Å gjøre tilstrekkelig forskning kan gjøres på mange forskjellige måter. Du kan sjekke værmeldingene eller holde deg oppdatert med skadeoppdateringer. I tillegg bør ting som hvordan et lag for øyeblikket spiller eller tidligere prestasjoner mot motstanderen også veies.